Ръцете ти са рая,
с теб никога не виждам края,
и се чудя и се питам,
грешно ли залитам?
__________________________
Знам ли,може би греша,
но заплитам се,
и знам,че ти си някъде там,
че хлътнах по теб отрано.
__________________________
Чувствам,че това си ти,
момчето и то на моите мечти,
случи ли се,
мога само да гадая.
__________________________
Любов,моля те,
издръж до край,
обичам те и знам,
че искам да си мой до край.
© Никол Димова Всички права запазени