2.01.2007 г., 0:12 ч.

ти 

  Поезия
722 0 2

Ти си онази сладка топлина,
която със залеза отлита.
Ти си онзи миг от вечноста,
където минолото и настоящето се преплитат!

И ако можех времето да спра,
и за по-дълго да останеш до мене.
Пак онзи сладък миг щях да избера
от онова миналото време!

И както тогава силно ще те прегърна,
и ще отроня една горчива сълза!
Но ще мога ли нова страница да обърна,
където да е вечна любовта?

© Диди Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??