3.05.2018 г., 2:02 ч.

Ти беше тук 

  Поезия
574 1 3

Ти беше тук преди няколко мига,

сладък парфюм ми напомня за теб.

 

Танци и шепот, отворена книга,

пóвей довян от косите от мед.

 

Силно кафе в неизстинала чаша,

силует на тела върху топло легло.

 

Последни акорди от любимата наша

песен, събрала ни често в едно.

 

Стъпките тихи дочуват се боси,

нежният глас шепне в ъгъла стих.

 

Разказ за твоята обич се носи.

Изгубих те тъкмо, а едва те открих.

© Ивайло Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??