28.03.2018 г., 16:06 ч.

Ти да си щастлива 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
728 4 2

 
Кой те прегръща не ща да знам
Кой те целува не ща да знам
Искам само да знам дали си добре
Дали се усмихваш дали си щастлива
Дали се чувстваш обичана дали обичаш
Здрава ли си или боледуваш имали кой да те завие в студените нощи
Стига ми да те виждам отстрани
Докато се усмихваш няма да те доближа
Но видяли те долу веднага ще дотичам
Ще прекося света за да се уверя че си добре
За теб с всеки и всичко ще се боря само ти да си щастлива

© Радослав Асев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • @absent благодаря,просто намирам утеха в думите. Да не е литературно издържано и трудно би се нарекло Стих но се опитвам
  • Хубаво е , Ради! Толкова всеотдайна и безкористна обич! Желая ти да бъдеш щастлив в любовта!
Предложения
: ??:??