13.11.2020 г., 7:39 ч.

Ти да си щастлива 

  Поезия » Любовна
217 1 0

Познай какво се случва тук сега? 

Едно момче влюбено във теб стихове ще ти реди. 

Казвал съм ти го преди,казвам ти ги и сега,че ти си ми едничка радост на света. 

 

Не ме интересуват скъпите коли,яхти и пари,луксозните жени дори,само искам аз да си до мене ти. 

Искам силно да те гушкам във обятията аз,нищо друго аз не искам в този късен час.

Иска ми се мила аз да съм за теб това,без което мила ти не можеш най-много на света. 

 

Сигурно ти трябва време да го разбереш,но се радвам мила,че съдбата те накара на мен да се спреш?

Да,не съм идеален може би и не достатъчно за теб красив,но кълна се мила,че повече за теб света не ще е сив. 

Ще се радваш на живота и на птички те дори,да те правя аз щастлива ще е мойта мисия го разбери.

Рано или късно във живота случва се едно,влюбените двама да се превърнат във едно. 

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??