В деня ми се втурна случайна - очаквана!
Не попита дали съм готов
да разтворя криле, по закона на порива
да последвам всемирния зов.
Не поиска да чуеш дали си очаквана
и случайно дали си дошла...
Щом с криле си родена, захвърлям оковите,
за да те имам, до теб ще летя!
© Христо Георгиев Всички права запазени
Започваш с хубав стих!
Браво!