Dec 9, 2007, 8:27 PM

Ти дойде 

  Poetry » Love
1006 0 16

В деня ми се втурна случайна - очаквана!

Не попита дали съм готов

да разтворя криле, по закона на порива

да последвам всемирния зов.

Не поиска да чуеш дали си очаквана

и случайно дали си дошла...

Щом с криле си родена, захвърлям оковите,

за да те имам, до теб ще летя!

© Христо Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??