Тишина...
Един самотен лист политва,
откъснал се от своя клон,
бездомен като нас останал.
Мълчим...
Със теб сме двама скитници,
сразени във големия прелом
и ближем незарасналите рани.
Ела...
Огъва вятърът самотните дървета,
а ние сме по чудо оцелели,
единствен ти и аз една.
Любов...
Дали не бе ти тази, дето
събра след толкова раздели
самотен мъж с едно полудете-полужена?
© Юлия Барашка Всички права запазени