8.12.2010 г., 15:14 ч.

Ти и аз 

  Поезия » Любовна
611 0 1

Крачим в мрака на нощта,

бавно постеля се снежец,

в сърцата ни болка лежи,

а отнякъде виси живец.


Тишината меси чувства,

в главите хаос се е забол,

коктейл от мъка, злоба и любов,

със силна жилка алкохол.


Тела се сливат, душите ни политат

                                    ... и ставаме едно,

любовта обвзема космоса широк

и всичко губи смисъл,

когато ти аз сме пред портите на Бог!

 

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта обвзема космоса широк! Да, всичко е любов, когато сме ти и аз! Поздрав, Стефан!
Предложения
: ??:??