Ти имал ли си
Ти "имал" ли си някога Жена...
открехнала врата във тишина -
безмълвно притаила се до рамо,
... дихание... долавял ли си само...
потъвал ли си в пъстрооките ливади,
напивал ли си се с искри от водопади
на разпиляна в тежки снопове коса -
в морна влажност с капки от страстта...
пожелавал си някога така Жена -
да я вкусваш в теменужна тъмнина,
.... елегантна, леко неприлична -
да отпиваш красотата и мистична...
Рени
14.08.2015
© Ренета Първанова Всички права запазени