Ти искаш пак ръцете си да хванем
и по стари друми да вървим.
Ти искаш пак в очи да се погледнем
и тихо, сладко да мълчим.
Ти искаш пак на пейката да седнем,
пак звездите да броим,
пак душите си да сгреем,
пак заедно да бъдем в миг един.
Ти искаш пак луната да ни гледа,
пак устни да допрем,
пак сърцата си да чуем
и нежни думи да редим.
Но вече всичко си отиде,
промени се вече ти
и за стари друми няма време,
щом си друга вече ти.
© Емил Всички права запазени