May 17, 2011, 9:22 PM

Ти искаш 

  Poetry » Love
562 0 0

Ти искаш пак ръцете си да хванем

и по стари друми да вървим.

Ти искаш пак в очи да се погледнем

и тихо, сладко да мълчим.

 

Ти искаш пак на пейката да седнем,

пак звездите да броим,

пак душите си да сгреем,

пак заедно да бъдем в миг един.

 

Ти искаш пак луната да ни гледа,

пак устни да допрем,

пак сърцата си да чуем

и нежни думи да редим.

 

Но вече всичко си отиде,

промени се вече ти

и за стари друми няма време,

щом си друга вече  ти.

© Емил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??