21.04.2005 г., 17:43 ч.

Ти искаш нея 

  Поезия
1172 0 4

Ти искаш нея!!!

Тя е твоят блян, мечта.

Макар по тебе вечно да копнея,

не, няма да се унижа!

 

Не очаквах обич, топлина,
но ти запали угаснала искра.

И зазвъня струната на любовта.

 

И чудя се защо излъга ме,

кому беше нужно това?

И думите прекрасни не зная вече,

истина ли са били или лъжа...

 

И толкова въпроси ме изгарят,

а отговори не намирам.

Очите със надежда се отварят,

но няма те, само в сънищата те откривам!

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??