29.09.2006 г., 19:42 ч.

Ти казваш... 

  Поезия
715 0 6

***

 

Ти казваш, че в косите ми е скрито

съкровище от тънки златни нишки.

И търсиш тази тайна дълго, дълго...

Със поглед, със ръце, със устни.

Косите ми за сън те приласкават

и ти заспиваш в тайните им мрежи.

Над теб като реки от мляко

ръцете ми се сливат в твойта кожа.

 

И ти сънуваш приказки за мен.

 

А щом отново се събудиш,

за кой ли път ще си разбрал,

че чудесата съществуват

навсякъде,

най-вече в нас.

 

                                                9.08.2005

© Василена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??