Видях те!
Ти се криеше,
но очите ти те издадоха...
С пресъхнали
за обич устни ме повика
от тълпата.
А аз... чух ли те?
Понечих да си тръгна
и обърнах гръб на
откровената ти нежност.
Но пъстрото на моите очи
остана
в пъстрото на твоите...
Трябваше да си го взема,
затова ти дадох две ръце!
С чистотата на роса...
© Станислава Всички права запазени