Ти мислиш, че аз се страхувам,
че скършен ще падна пред теб,
че имам какво да загубя,
че аз съм безсилен плебей.
Жестоки са тия заблуди,
които ти в себе таиш...
и знай, че безсилния тука...
съвсем не съм аз, а си ти!
© Андрей Андреев Всички права запазени