21 сент. 2017 г., 11:59

Ти мислиш, че аз се страхувам 

  Поэзия » Философская, Другая
290 0 0

Ти мислиш, че аз се страхувам,

че скършен ще падна пред теб,

че имам какво да загубя,

че аз съм безсилен плебей.

Жестоки са тия заблуди,

които ти в себе таиш...

и знай, че безсилния тука...

съвсем не съм аз, а си ти!

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??