24.01.2006 г., 20:41 ч.

ТИ МОЯ СИ 

  Поезия
817 0 3
Ти моя си и моя ще си вечно!
Дали в ума ми или в моя дом…
Но няма туй значение, защото
във всяка вечер аз ще чувам твоя стон
тъй нежен и блажен, към мен отправен,
към тялото ми топло дето спи…
То спи само, но чувства, че по него
се плъзга твойта длан и някой бди
над него нежно, жарко. Тъй блажена
е тази тръпка ‘що се ражда тук.
И тази тръпка нежна е свещена,
защото носи радост на света напук!

И ето тъй аз вечно ще те любя,
додето ум и разум не загубя



Посветено на невъзможната любов и изгубеното приятелство...

© Добри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??