4.02.2020 г., 7:12 ч.

Ти не бе готова 

  Поезия » Друга
275 0 0

Убеждавам се да не чувствам.
Разубеждавам се да не се влюбя.
Влюбвайки се в теб...

Обичам те, от първата светлина на утрото до първата звезда на вечерта...

Просто затвори очи.
Просто се наслади на любовта
Сладка любов, тайна любов.

Обичам те, ти не бе готова, болката е силна и става по-силна,
но те виждам, когато ми позволява...

Намерих те тук, сега те моля, остани за малко.
Връчвам ти моят смъртен живот.
Бих направил всичко за една усмивка, бих те държал до края на времето ни.
И двамата знаем, че денят ще дойде, но не искам да те оставям.

Не искам да умра сам без ти да си тук
Моля те, кажи ми, че това, което имаме е истинско и знам, че може да изглеждат като истински
Тези сигнали на любов

И какво ако никога не те прегърна или целуна те отново?
Така че никога не искам да напусна теб и нашите спомени

Мълчанието ти ме погубва и няма шанс поне за още един ден.

Студено и тъмно е тук без теб

© Емил Богданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??