8.06.2008 г., 23:00 ч.

Ти не знаеш... 

  Поезия » Любовна
804 0 8
            Ти не знаеш...

Ти не знаеш как целувам...
как обичам аз...
ти не знаеш как рисувам
по тялото в захлас!...

Ти не знаеш как се любя...
цялата пожар...
ти не знаеш как съм влюбена...
цяла цъфнал нар!...

И не знаеш как сломена
моля Бога аз...
моля се за теб и мене...
да даде ни шанс!...

Ти не знаеш как аз милвам...
нежно със слова...
ти не знаеш как наливам
бавно любовта!...

Ти не знаеш, но опитай...
миг да бъдеш с мен...
после искам да те питам -
вечна ли съм или съм за ден?...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??