13.11.2011 г., 13:48 ч.

Ти от мен не ще си отидеш 

  Поезия
872 0 16

Аз... не помня кога те живях –

преди час, преди два, преди няколко мига,

може би... цяла вечност измина.

Само зная, че тук и сега

ти си в мен, а това... не ми стига.

 

Аз не помня кога те мечтах –

преди ден, преди два, преди... близо дузина.

Или... просто е само година.

Само зная, че тук и сега

те желая, и... искам да имам.

 

Аз не зная как, защо и кога

свойте длани във твойте ще  скрия.

Ще събирам звезди, ще... броя,

и  на пръсти – до тебе ще стигам.

 Че до наш`то небе... за тебе да стигна.

 

Аз не зная ни как, ни кога и защо

твойте сълзи ще пия – до ситост,

вместо вино тръпчиво - от чаша.

Само зная, че никога ти,

ти от мене  не ще си отидеш...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??