4.04.2012 г., 11:41 ч.

Tи пак си тук 

  Поезия » Любовна
603 0 7

        Ти пак си тук                                                                                         

 

Oблак с облак  затанцува,                                            

шепне вятър помъдрял,                                           

с полъх нежности рисува,                                           

 в пролетта до мене спрял.
                                           

Дълго ти към мен пътува,                                           

в зимни бури оцелял,                                            

днес сърцето ми валсува                                            

с трепет весел мадригал.
                                           

С обич пак кръвта буошува,                                            

слънчев лъч е засиял,                                            

облак с облак се целува,                                           

в любовта се слял.
                                           

Днес сърцето не тъгува                                            

няма скръб, печал,                                           

любовта ми не сънува                                            

сън е, в пролет оживял.
                                                     

03.04.2012

© Лидия Сиркавара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??