Ти пак си тук
Oблак с облак затанцува,
шепне вятър помъдрял,
с полъх нежности рисува,
в пролетта до мене спрял.
Дълго ти към мен пътува,
в зимни бури оцелял,
днес сърцето ми валсува
с трепет весел мадригал.
С обич пак кръвта буошува,
слънчев лъч е засиял,
облак с облак се целува,
в любовта се слял.
Днес сърцето не тъгува
няма скръб, печал,
любовта ми не сънува
сън е, в пролет оживял.
03.04.2012
© Лидия Сиркавара All rights reserved.