4.08.2019 г., 22:12 ч.

Ти (Писмо от него) 

  Поезия
512 2 2

Ти, глупава моя жена,

ти, с двете звезди под клепачите,

разбираш ли, нямаш вина.

Аз просто...съм от играчите.

 

Твоята нежна, кристална душа

беше най-чистото нещо

и ти подари я сама.

Аз сложих я с другите вещи.

 

Забравих за нея. Но тя -

блестеше във моите нощи,

слепеше ме...и аз онемявах

и гледах я още и още...

 

Какво не ми стига сега?

Уж всичко си имам, но твоето име...

И кръстих на теб любовта.

Познавам я вече, прости ми...

 

 

© Снежина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Ви от цялото си сърце 💜
  • ..."ти, с двете звезди под клепачите"...
    Чудесен стих и идея!
Предложения
: ??:??