25.10.2020 г., 8:32 ч.

Ти пожела 

  Поезия » Любовна
313 1 0

Ще потъна сега във мълчание,

ти и без това не ме слушаш. 

Ще се скрия далеч и от себе си, 

от света ти, вината и мислите.

 

Щом ти преча, кажи ми, готово е, 

ще изчезна безследно и тихо. 

До десет преброй, затвори си очите

Само миг тишина ... и ме няма.

 

Ти така пожела, получаваш го,

ето всичко сега само твое е. 

Самотата, тъгата, мълчание,

щом ме няма, до теб ще са...

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??