3.10.2007 г., 11:09 ч.

Ти реши :) 

  Поезия
592 0 17
  Не ме карай насила да танцувам,
  имам право да реша.
 Не си мисли, че ще ти робувам,
  намери си друга по-добра.

Живота искам да си подредя
 така, както Бог е отредил.
Не си мисли, че съм лоша някаква,
 по принцип съм с добра душа.


Залагам картите на масата.
 Казвай, съгласен ли си или не.
Така или иначе ще ти продължи живота,
 ти решаваш, със мене или не.






© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??