28.06.2012 г., 17:12 ч.

Ти сам пожела 

  Поезия » Любовна
619 0 7

Вече нищо в теб не ме вълнува -
нито образа ти, ни красивите слова,
преживях те и те преболедувах,
няма те вече дори и в съня.

Отдръпна си от мен Душата,
аз затворих сърцето си за теб,
не искам да гледам вече вратата,
която мълчаливо затръшна пред мен
.

Било е... минало, какво да го мисля,
няма да стоя обърната назад,
беше лъх от любов, сияние чисто,
а после... превърна се в прах...

И боля, и горча, но вече премина,
победена утихна любовта,
от теб безвъзвратно си замина -
ти сам пожела да е така.

Залях те с обич - като сияние,
положих сърцето си в твоя скут,
ти ми обърна гръб, потъна в мълчание...
Достатъчно! Баста! Всичко беше до тук!

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??