1.06.2013 г., 16:59 ч.

Ти си ! 

  Поезия » Любовна
622 0 5


                             Ти си!

 

                             По-прекрасна си от розите.

                             Криеш своите бодли.

                             Търся между тях кралицата.

                             Ти си, ти си. Остани!

 

                              По-гореща си от лятото.

                              Няма помен от слани.

                              Океан си и в душата ми

                              миеш своите води.

 

                              Ливада с детелини дъхави -

                              аз, неуморният косач.

                              Сънувам между детелините

                              как си моя ти по здрач.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??