Ти си моето дете!
Ти си моето слънце.!
Идваш с пълни ръце
парещи чувства.
Ти си моето дете голямо
и подаваш ми рамо...
Искам само да си щастлив,
а любовта ти – най-красива!
И никога да не те боли!
Бог да е към теб милостив.
Нека с шепи разлива
здраве, късмет и берекет.
Мама все ще е с теб.
Над щастието ти бди, като орлица.
На децата ми.
© Василка Ябанджиева Всички права запазени