11.05.2018 г., 11:10 ч.

Ти си 

  Поезия » Друга
436 0 0

Едно цвете цъфти,

когато поливаш го ти.

Носиш радост в детските очи,

когато откъснеш го ти!

 

Ти си богиня, ти си моята радост, 

ти си слънце и младост! 

Когато мечтаеш, с теб ще мечтая,

дори в съня ми, теб ще галя! 

 

Слънцето, се усмихна над речта ми

и смело, роди се любовта ми.

И когато те прегръщам,

знай, че е обичта ми.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??