14.01.2005 г., 21:27 ч.

Ти си... 

  Поезия
1185 1 0

Ти си...

Стоя в стаята сама,
препрочитайки твоите писма.
С насълзени от умиление очи
усмихвам се нежно на думите ти.
Ти си
слънцето,
което стопля душата ми,
щастието,
което озарява деня ми,
съкровището,
което открих докато търсех себе си.
Ти си далече, аз знам,
но идва утрето вече.
С ден се приближаваме
към мига желан
от двама ни толкова чакан.

© Юлия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??