27.08.2009 г., 22:20 ч.

Ти си... 

  Поезия
889 0 38

               Ти си...


Ти си ми Слънце. Бакърено.
И Луна
си ми.
Медена.

И кладенец си на къра.
В знойно
лято
вода си.
Ледена.

И те наливам в менци-харкуми.
С китка
наръсвам
листите.

Ако, любов, ми свършат думите:
Моля те,
дай ми
амнистия...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??