Aug 27, 2009, 10:20 PM

Ти си... 

  Poetry
890 0 38

               Ти си...


Ти си ми Слънце. Бакърено.
И Луна
си ми.
Медена.

И кладенец си на къра.
В знойно
лято
вода си.
Ледена.

И те наливам в менци-харкуми.
С китка
наръсвам
листите.

Ако, любов, ми свършат думите:
Моля те,
дай ми
амнистия...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??