30.07.2007 г., 9:06 ч.

ТИ СИ 

  Поезия
565 0 6
Ти си строг бързей и нежен ручей!
Ти си дълга сянка и светъл ден!
Ти си непонятна дума и топъл рефрен!
Още си непоносима мъка и сподавена обич,
крайпътен огнен мак и горд синчец,
чакан славей и неуморен щурец!
Ти си всичко, за което се сещам в мечтите
и просто... без теб не мога... да мина през дните...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??