10.04.2018 г., 21:37 ч.

Ти си аз, а аз съм ти 

  Поезия » Любовна
490 1 2

И ето ден – и ето нощ е,
душата ми гори за теб, мое съкровено още.
И ето радост – и ето мъка.
Докога ще бъдем в затвора на тази несполука?

 

Глава на твоето рамо навеждам,
блажен аромат усещам.
И като че ли твоята сянка над моята стои,
защото ти си аз, а аз съм ти.

 

Ела! Нека бъдем едно.
В тази тиха вечер да забравим всяко зло.
Приведи се над мен,
целуни ме
и ми кажи – ти си аз, а аз съм ти!

© Мерилин Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??