28.07.2011 г., 8:29 ч.

Ти си любовта 

  Поезия » Любовна
788 0 0

Ти си свещта вътре в мен,

огънят, от който се подхранват очите ми.

Ти си онова, което цял живот е искало сърцето ми.

Копнежът в мен, страстта вълшебна.

 

Ти си моят трепет на дъха,

моят пламък в очите.

Ти си щастието в сърцето ми, спокойствието в душата ми,

Ти си любовта!

 

посветено на Петя

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??