Jul 28, 2011, 8:29 AM

Ти си любовта 

  Poetry » Love
791 0 0

Ти си свещта вътре в мен,

огънят, от който се подхранват очите ми.

Ти си онова, което цял живот е искало сърцето ми.

Копнежът в мен, страстта вълшебна.

 

Ти си моят трепет на дъха,

моят пламък в очите.

Ти си щастието в сърцето ми, спокойствието в душата ми,

Ти си любовта!

 

посветено на Петя

© Мартин Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??