17.01.2024 г., 8:20 ч.

Ти си моето момиче! 

  Поезия » Любовна
215 3 5

 

 

Сънувам те!
Преследваш ме на яве!
Жадувам те!
А такова си магаре!

 

Сам съм! Тебе чакам!
За тебе в пламъците скачам!
Мечтая те и зная -
двама с теб ще бъдем в рая!

 

И чакам! Теб - единствената!
Ти си моята Вселена!
Чакам, със любов 

да бъдеш пременена!

 

Защото в сърцето си те нося -
ти си моето момиче!

И ето, седнал съм и прося
възможност пак да те обичам!

 

Зная трудно ти е, болка носиш,
позволи ми да те излекувам!

Зная, че любов ти също просиш,
тук съм - потърси ме!

 

И зная колко много мога да ти дам :
Любов, подкрепа, нежност, сила!
Но не мога, щом съм сам!
Ела, ти си моята любима!

 

Друг съм вече! Навярно друга си и ти!
Сънувам, мечтая , дишам с теб!
Моля ти се разбери!
Със тебе двама щом сме, всичко ще ни е наред!

 

Повярвай! Дай ми шанс, ще видиш!
Звезди не ще ти свалям,
но сред звезди ще тичаш,
обещавам!

 

Зная малка си, а аз "голям",
но сърцата имат ли години?!
Ти ще бъдеш моят светъл храм,
а аз за теб - безбрежните вълни тъй сини!...

 

Дай ни шанс, ще видиш!
Аз те нося във сърцето,
погледни ме във очите
и ще видиш, че щастлива ще си и далече от морето!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво
  • Ооо, аз съм стар съпруг,
    правя квото знам, че и на пук!
    Ако мислиш,че ми дреме за мнението на жената!...
    Затова пък не ме боли главата!
    🤣😜😈
  • Еййй, голяма си критикарка!
    Но пък си жена,
    мога да го разбера!
    Посвири на своята китарка
    и научи ме рими да редя!
    По твоя начин! Че другите са грешни
    и не са ти интересни!
    😉😈
Предложения
: ??:??