29.11.2007 г., 12:31 ч.

Ти си отиде през септември 

  Поезия » Любовна
818 0 2
Отмина тъй обичаното лято,
със себе си отнесе любовта,
отлетяха птиците със свойто ято,
остана само мъничко тъга...

А спомените, в мене скрити,
ще топлят моята душа,
сълзите ми, добре прикрити,
ще бъдат моя спътник в нощта.

Красиви спомени навява ми морето
и всички носят твоя лик,
със сивота изпълнено небето,
теб няма те във този миг.

Ти си отиде през септември,
а щастието с тебе отлетя,
ти си отиде през септември,
а в душата тихо заваля...

Аз подарих ти ключ за сърцето,
за него няма резервен, помни,
за да блести усмивка на лицето,
внимателно го ти пази!

© Теодора Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??