Ти си пролет
Пролетта ще съживява,
ще носи слънце в твоите очи.
Пролетта ще те възпява,
тъй както я възпяваш ти.
Пролетта ще те посреща,
ще носи лаврови венци.
Пролетта ще те прегръща,
тъй както я прегръщаш ти.
Пролетта ще отминава,
ще те ласкае с нежни си сълзи.
Пролетта ще те тъгува,
тъй както я тъгуваш ти.
Пролетта ще си отива,
тъй както си отиваш ти.
Пролетта ще се завърне,
аз вярвам, че и ти.
© Велина Всички права запазени