11.06.2008 г., 2:12 ч.

Ти си слънце 

  Поезия » Любовна
866 0 3
Ти слънцето си в моята душа,
за мене си една-единствена.
Внасяш радост ти в моя ден,
въпреки че аз съм още тъй зелен.

И когато видя твоето лице,
ненадейно затуптява моето сърце.
Денят прекрасен сякаш става
и аз безумен занемявам.

Очите ти са черни кат маслини,
ръцете ти - нежни, кадифени.
В съзнанието си виждам само твоя лик,
тъй, както в жадувания, звезден миг.

В прегръдките ми искам да си нощем,
да те обичам, да те жадувам още.
Ти слънцето си в моята душа,
за мене си най-красива на света.

12.02.008г.

© Георги Михаилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??