17.11.2007 г., 10:12 ч.

Ти си всичко!!! 

  Поезия » Любовна
1009 0 9

Ти си песен!...

Чудна и омайна,

като небето синьо,

като земя безкрайна...

 

Ти си обич!...

Буйна и свенлива,

като поточе бистро,

като звезда щастлива...

 

Ти си слънце!...

Топло и прекрасно,

като пожар в стихия,

като утро ясно...

 

Ти си всичко

в моите мечти!

Нека любовтта ти,

вечно да пламти!!!

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??