Ти си песен!...
Чудна и омайна,
като небето синьо,
като земя безкрайна...
Ти си обич!...
Буйна и свенлива,
като поточе бистро,
като звезда щастлива...
Ти си слънце!...
Топло и прекрасно,
като пожар в стихия,
като утро ясно...
Ти си всичко
в моите мечти!
Нека любовтта ти,
вечно да пламти!!!
© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.