4.12.2007 г., 15:01 ч.

Ти върви, самота 

  Поезия
930 0 39
Тази вечер сама ще си ходиш
и ще скиташ по улици прашни.
Ще разказваш на тъмните нощи
за покоя от мигове страшни.
                                                        
Тази вечер сама ще остана.
Ти върви, самота, не оставай.
Черен грим на лице ще надяна,
да ме видиш, не се и надявай.
                                                         
Тази нощ ще залостя вратата.
Не опитвай да влезеш при мен.
Нямам нужда от такава позната,
щом домът ми със теб е сломен
                                                                 
Тази нощ ще заспя като бебе
със усмивка, след памперс сменен.
Ще се радвам, че си тръгваш от мене,
самота... но до идния ден!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??