20.05.2007 г., 22:50 ч.

Ти знаеш ли? 

  Поезия
535 0 2

Ти знаеш ли колко сълзи съм отгледала,
когато ме остави да тъна в самота
очите ми сега, кристално ледени,
забравили са блясъка на любовта!

Ти знаеш ли колко часове в страдание,
прекарала съм аз сама в нощта,
ти не си човек, ти си зло създание,
което ме остави да умра!

Ти знаеш ли колко думи съм мълвяла,
в молба към бога да се върнеш пак,
от толкова горчилки побеляла,
ще живея аз самичка- няма как!

Отново ще посрещам без надежда
всеки ден от жалкия живот,
забрави щастието към мене да поглежда,
напусна ме отколешна любов!

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубав стих!
    Поздрави!
  • Аз може и да не разбирам нищо от поезия обаче ще го оценя с 6,защото се възхитих как в 16 реда си изляла мъката на цяло едно сърце!!!
Предложения
: ??:??