17.07.2009 г., 3:17 ч.

Тиха лятна красота 

  Поезия » Пейзажна
614 0 2

Очи отворих - лятно утро!
Нежен мирис на трева.
Вятър тих, дъждовен ромон -
тиха лятна красота!

Птичи песни - врабчов шепот,
хвърчащи врабчови пера.
Будна утрин, пълна с обич -
тиха лятна красота!

Слънчев лъч, изгряващ бавно...
Спира изведнъж дъжда!
Дъга изгрява - миг чудесен!
... Тиха лятна красота!

© Димитринка Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??