2.01.2008 г., 14:26 ч.

Тихо! 

  Поезия
727 0 13
Тихо!
Не прекъсвай целувката студена
на плачещия вятър и хълма извисен.
Не знаеш колко болка за тях е отредена.
Те дишат и живея... и молят се...
                                                          ВЪВ МЕН!

Тихо!
Не събаряй олтара на горите,
където се венчаят с изминалия ден.
Скръбта им не прекъсвай, не трий с ръка сълзите.
Те трепват и се стичат... и смърт натруват...
                                                                                В МЕН!

© Петя Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??