6.02.2010 г., 19:43 ч.

Тихо 

  Поезия » Бели стихове
383 0 3

Тихо
тихо
нека само розовият цвят
ми се усмихва
само бели цветове
да ме валят
остави сърцето да изплаче
злобата житейска
на света
объркването и тъгата
светлината
от раната
изтичаща
при извора
да се завърне
Очите ми да се
събудят
ръката пак да стане
силна
и да гали
Тихо
тихо
остави сърцето ти
да се изплаче

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??