29.12.2018 г., 23:30 ч.

Тихо се сипе 

  Поезия » Хумористична, Пародии
2394 0 2

Тихо се сипе първия сняг.
Прасето ме гледа леко със страх.
Там, на двора, до стария пън,
душицата свинска отлитна навън.

 

Плевникът вдига снежен калпак,
свинското реже се с много мерак.
Шаро тревожно тръска глава:
"Хвърлете ми малко свинско сега."

 

Шаро е още малко кутре,
може ли Шаро да разбере,

колко е вкусна таз крехтинка
как да ти хвърля от нея сега?

© Слави Комитов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ухание на зима и на пръжки...
    Наместо вълк на двора вие Шаро.
    И се надпяват гласовете мъжки
    с носталгия по детството и вятъра...
  • ) развесели ме това
Предложения
: ??:??