15.09.2010 г., 22:26 ч.

Тишина 

  Поезия
455 0 0

Чуваш ли я тишината,

чуваш ли я как крещи?

Как ме мъчи шумотата,

в ушите как кънти?

 

Гласове от вдън тъмата

се надигат и бушуват,

мъчат с болка те главата,

надвикват и се налудуват.

 

Чуваш ли я тишината,

чуваш ли я как мълчи?

Как ме мъчи глухотата,

в ушите не ехти!

 

Гласове от вдън тъмата

стихват леко и кротуват,

премина болката в главата,

с тишината затанцуват.

 

Чувам ясно тишината,

без думи оставя следи,

спокойствие залива ми душата,

чезне самотата... спи... спи...

© Фей Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??